Chomutov – Blíží se to, blíží. Do Vánoc sice ještě nějaký ten měsíc zbývá, určité věci už je ale potřeba chystat. Jednou z nich jsou „vánoční trhy".

vánoce139

Radnice hlásí obsazeno

Ty letošní se v Chomutově uskuteční tradičně na náměstí 1. máje, vypuknou 30. listopadu a končit budou 23. prosince. Díky projektu Dětské Vánoce v Krušných horách bude stát na náměstí dvacet nových stánků. „Po prázdninové výzvě projevilo zájem plných devatenáct prodejců, další dva si zajistili nájem místa pro prodej ryb. Všichni splnili podmínky, nikdo nemusel být vyřazen. Jeden stánek zbyl pro tradiční Ježíškovu poštu, ve které jsou k prodeji pohledy a kalendáře města, hrnečky a další propagační předměty s tématikou města a Vánoc," říká chomutovská tisková mluvčí Šárka Schönová.

Ve stáncích najdete vánoční klasiku, nabízet se ale budou i novinky

„Stánky nabídnou tradiční vánoční zboží, občerstvení z Čech i Saska, novinkou by měly být francouzské lahůdky nebo dárkové koření," říká primátor města Jan Mareš.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru