Klášterec nad Ohří – Jsou to pouhé tři dny, co jsme vás informovali o mosteckém únosu malé dívky, která byla posléze nalezena na Chomutovsku. Nyní přinášíme další závažnou a husí kůži nahánějící informaci, tentokrát z Klášterce nad Ohří. Před pár hodinami se tady ztratila devítiletá Eliška, veškerá pátrání jsou do této chvíle bezvýsledná.

pátrání109

„Policie pátrá po nezletilé dívce z Klášterce nad Ohří. Do akce bylo nasazeno několik desítek policistů, na místě zasahuje také speciální pořádková jednotka Krajského policejního ředitelství," potvrzuje policejní mluvčí Alena Bartošová.

Do pátrací akce se kromě policistů zapojilo také mnoho místních obyvatel, hledá se téměř po celém městě. Velká vlna emocí a podpory se zvedla na facebookovém kláštereckém fóru. Podle svědků se děvče ztratilo včera (9. září) někdy po poledni, respektive po vyučování a naposledy byla dívka údajně viděna v ulici, ve které žije.

Fotky hledejte na FB

Foto holčičky najdete na našich FB stránkách nebo na stránkách kláštereckého FB fóra (u článku fotky bez souhlasu rodičů nemůžeme použít).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru