Chomutov – Ke srážce osobního automobilu a motorky došlo dnes kolem 14.15 hodin, nehoda se odehrála na křižovatce na Písečné, poblíž konečné zastávky MHD. Na místo byl povolán také ústecký záchranářský vrtulník, ten ale tentokrát naštěstí odlétal prázdný. Zraněná spolujezdkyně z motocyklu byla převezena vozidlem zdravotnické záchranné služby do chomutovské nemocnice.

nehodapisečna99                                                      Nehodu vyfotil jeden z našich čtenářů. Foto: Martin Šrámek

Příčina se šetří...

Jak se celý karambol seběhl? „Řidička (49 let) osobního vozidla mazda odbočovala z vedlejší silnice na hlavní, po té jel motocykl, který řídil muž (26 let). Následně došlo ke střetu. Přesné okolnosti a příčiny nehody jsou nyní v šetření policistů," uvádí ke karambolu policejní mluvčí Marie Pivková.

Podle našich informací se nehoda obešla bez větších zranění, na vyšetření do nemocnice byla převezena pouze spolujezdkyně (21 let) motocyklisty.

nehodapisečnaa99                                                            Nehodu vyfotil jeden z našich čtenářů. Foto: Martin Šrámek

nehodapisecnab99                                                                    Nehodu vyfotil také čtenář s nickem "buri111"

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru