Chomutov - Ostrý start prvoligové sezony se blíží, Piráti Chomutov museli ještě před prvním domácím utkáním, které bude zároveň zahajovací bitvou mužstva v základní části druhé nejvyšší soutěže, vyřešit jednu komplikaci spojenou s vydáváním permanentních vstupenek. Bohužel, došlo ke zpoždění dodávky karet, na něž se tisknou údaje nutné pro vstup do SD Arény.

fandovépiráti89

Tento fakt způsobil, že klub nemůže garantovat, že se permanentní vstupenky dostanou poštou k těm zájemcům, kteří si vybrali možnost doručení permanentní vstupenky na dobírku.

Okamžitě po tomto zjištění se rozjela akce, během níž byli kontaktováni všichni fanoušci, kterých se výše uvedená situace týká, s informací o aktuálním stavu a řešení.

Vzhledem k okolnostem klub rozhodl, že fanshop v SD ARÉNĚ bude otevřen od pondělí 8. září do středy 10. září každý den od 10 do 18 hodin, aby si každý mohl bez problémů vyzvednout permanentní vstupenku.

Jedno důležité upozornění na závěr! Zájemci, kteří si permanentní vstupenku objednali a vybrali si možnost vyzvednutí osobně ve fanshopu, tak mohou učinit od úterý 9. září.

Klub se tímto omlouvá za komplikace, které může nečekaná změna dodání či vyzvednutí permanentních vstupenek způsobit.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru