Most/Chomutov -Mostecká policie intenzívně pátrá po neznámém muži, který unesl školačku. Násilím ji vtlačil do svého auta a ujel. Podle mostecké policejní mluvčí Ludmily Světlákové byla dívka nalezena po více než hodině až na Chomutovsku náhodným řidičem, který přivolal policii.

 

                                              Podoba údajného únosce. PČR

"Ke skutku došlo včera, tedy ve čtvrtek 4. září 2014 kolem 16.30 hodiny odpoledne v obci na Mostecku, kdy neznámý muž oslovil nezletilou dívku. Tu pak za použití násilí měl naložit do vozidla tmavé barvy nezjištěného typu a odjet z Mostu," uvedla policejní mluvčí.

Dívka byla následně kolem 17.45 hodiny nalezena poblíž jedné obce na Chomutovsku náhodným motoristou, který informoval policii. "S ohledem na to, že dívka je nezletilá, nemůže policie k případu zveřejnit bližší informace. Ke zranění dívky nedošlo," dodala Světláková.

Provedeným šetřením kriminalisté zjistili, že neznámý muž byl ve věku 35-40 let, měl štíhlou postavu, vysokou asi 180 cm, krátce střižené vlnité hnědé vlasy česané dopředu, byl lehce opálený a měl strniště plnovousu. Muž nehovořil. Policie na případu v současně době intenzivně pracuje, provádí šetření, zajišťuje stopy a vyslýchá osoby. Kriminalisté nyní pracují na vytvoření portrétu muže podle popisu.

Vzhledem k charakteru tohoto případu policie apeluje na rodiče, aby své děti poučili o tom, že mají být maximálně opatrné a obezřetné v komunikaci s cizími osobami, aby s neznámými lidmi nikam nechodily, nedávaly se s nimi do řeči, nesedaly do jejich aut, vyhnuly se kontaktu s agresivním člověkem a aby si udržovaly vždy bezpečnou vzdálenost.

Policisté připravují popis a podobu údajného pachatele, kterou zveřejníme hned, jak ji policisté dodají do redakce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru