Chomutov – Klučičí rvačky a bitky byly, jsou a budou. Kluci jsou prostě kluci a „hubu" si občas rozbijí. V tomto případě ale přesáhla agrese veškeré chápání. Byla vedena údajně bezdůvodně, útočníkům bylo pouhých devět let a svého o pouhé dva roky staršího vrstevníka zbili téměř do bezvědomí.

policie49

K případu došlo včera na Písečné. „Jedenáctiletý školák si tady hrál se svou kamarádkou na dětském hřišti. Znenadání a bez varování na něj zaútočili dva chlapci asi ve věku devíti let z řad nepřizpůsobivých obyvatel, povalili ho na zem a bili ho hlava nehlava. Poté rychle zmizeli," popisuje událost mluvčí Městské policie Vladimír Valenta.

Klučinu odvezla sanita

Napadený chlapec ani přes prožitý šok nezpanikařil. Doběhl do nejbližšího obchodu, kde celou událost vylíčil. Zdejší pracovnice pak vytočila linku 156. „Při příjezdu strážníků byl sice školák při vědomí, ale celý se klepal a omdléval. Na místo byla neprodleně přivolána záchranná služba a kontaktována chlapcova matka. Ta posléze odjela v sanitním voze i se synem do nemocnice," líčí Valenta.

Já ne, to on

Díky svědkům celého incidentu se strážníkům podařilo zjistit bydliště jednoho z agresorů. „Jeho matka z Písečné ulice potvrdila, že syn je právě někde venku, ale neví, kde. Po několika minutách volala na linku 156 a veliteli směny řekla, že její syn prý o všem ví, on ale neútočil, za všechno může jeho kamarád. Případ byl předán k dořešení na sociální odbor," zakončuje mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru