Chomutovsko - Severočeská policie se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pohřešovaném německém seniorovi. Němečtí policisté požádali o spolupráci své české kolegy při pátrání po 79letém seniorovi, který je pohřešován svou rodinou, kdy byl naposledy viděn 18. července 2014 ve městě Feital. Není vyloučena možnost, že navštívil lékařské zařízení v Ústeckém kraji nebo se tu někde ubytoval. O pátrání informovala krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

 

Pohřešovaný JOHAANNES HARTMANN, narozený 24.2.1935, trvale bytem v Rabenau, Spolková republika Německo.

Popis pohřešovaného:

Muž je 180 cm vysoký

- silnější postava

- modré oči, krátké šedé vlasy

- chodí nachýlený dopředu, má problémy s kyčlemi, mluví sám se sebou

Naposledy byl oblečen v krátkých kalhotech červeno-černé barvy, hnědém triku s bílým vzorem, sportovních botách a na zádech měl hnědý batoh.

V případě jakékoliv informace k osobě pohřešovaného se prosím obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru