Chomutov„Ve čtvrtek 28. srpna 2014 kolem 19.30 hodin platil za zboží u pokladny 48 v marketu Globus Chomutov muž z Kadaně. Následně z místa odešel a na místě zapomněl svoji peněženku s finanční hotovostí, bankovními kartami a osobními doklady. Peněženku kdosi nalezl, ale neodevzdal a věci za téměř 18 tisíc korun si ponechal," vysvětluje policejní mluvčí Marie Pivková.

hledany29

„V souvislosti s vyšetřováním trestného činu zatajení nálezu žádáme o pomoc s ustanovením dvojice neznámých lidí, kteří se na místě v uvedenou dobu nacházeli. Jedná se o muže v šedém tílku a ženu s nápadným tmavým kloboukem," pokračuje mluvčí a dodává, „kdo muže a ženu pozná nebo by mohl pomoci objasnit jejich totožnost, zavolejte prosím na bezplatnou linku 158 nebo přímo na Obvodní oddělení Chomutov Černovická tlf. 974 447 700, popřípadě email – Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.."

hledanya29

hledanyb29

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru