Kadaň – K bouračce došlo dnes, pár minut před třináctou hodinou na silnici 568 vedoucí z Kadaně do Března (za školním statkem, směr Tušimice, u viaduktu). U nehody zasahovali kadaňští hasiči, policie a lékaři zdravotnické záchranné služby. Jako předběžnou příčinu havárie uvádějí policisté nevěnování se řízení. Čtyřiadvacetiletý řidič měl vzhledem k charakteru a průběhu kolize obrovské štěstí, při vší smůle utrpěl pouze zranění lehkého rázu.

nehodakadan19

„Řidič vozidla Mercedes Benz projížděl ve směru od Kadaně na obec Březno levotočivou zatáčkou a údajně se nevěnoval řízení. Následně vyjel ze silnice a narazil do stromu," uvádí policejní mluvčí Jana Matonohová.

Třicetimetrovou jízdu zastavila „rezervace"

Podle svědků se ale auto při nárazu nezastavilo. Dodávka „letěla" mimo komunikaci dalších zhruba třicet metrů, přerazila několik stromků a zběsilá jízda nakonec skončila na ceduli s nápisem „Přírodní rezervace".

Šťastný konec

Kromě auta na odpis dopadlo tentokrát vše celkem dobře. „Alkohol byl na místě provedenou dechovou zkouškou vyloučen, muž byl s lehkými zraněními převezen do kadaňské nemocnice," dodává Matonohová.

nehodakadana19

nehodakadanb19

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru