Chomutov - K těžké dopravní nehodě došlo dnes před dvěma hodinami na silničním koridoru mezi Chomutovem a Mostem. Poblíž Kyjické vodní nádrže se srazila dodávka s osobním automobilem, neštěstí si vyžádalo několikero zranění. Dvě osoby lékařskou pomoc odmítly.

Snímek z místa havárie. Foto: čtenář

„K nehodě došlo krátce po půl sedmé večer. Řidička osobního automobilu, jedoucí ze směru z Mostu, dostala smyk, vozidlo se převrátilo a v protisměru se střetlo s dodávkou. Žena byla letecky transportována do nemocnice, v průběhu vyšetřování byla silnice na Most v obou směrech uzavřena, ve druhém směru byl průjezdný pouze jeden pruh," uvádí policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

„Pacientka byla se středně těžkými zraněními transportována do Traumacentra Masarykovy nemocnice. Další dvě zraněné osoby lékařský transport na místě odmítly," říká mluvčí záchranky Pavel Šebesta.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru