Chomutovsko – Ke kolizi dvou osobních vozidel došlo na silnici 568 u obce Droužkovice (komunikace z Chomutova do Března) pár minut před šestnáctou hodinou. Smutným výsledkem nehody jsou dvě zranění, v jednom případě šlo o řidičku (která podle všeho bouračku nezavinila), v dalším pak spolujezdkyni druhého vozu.

policie268

Pravděpodobná příčina – nepřizpůsobení rychlosti

„Jedná se o dvě osobní vozidla, VW Golf a Peugeot 206, pravděpodobným viníkem je řidič peugeotu, který, opět zatím pouze pravděpodobně, nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu vozovky. Dostal smyk, vjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím Golfem," potvrzuje nehodu policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. „Na místě byly dvě zraněné osoby, a to spolujezdkyně z peugeotu a řidička VW. Obě ženy byly převezeny zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. Přesné příčiny a okolnosti nehody budou dalším předmětem policejního vyšetřování," dodává mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru