Chomutov – Včerejší hokejové utkání dopadlo i přes trochu smolný začátek dobře (píšeme zde), bohužel, mělo ale i svůj smutný moment. Ten přišel ke konci druhé třetiny, kdy na ledě zůstali ležet Jan Hammerbauer a Jan Müller. Právě druhý jmenovaný musel být odvezen do chomutovské nemocnice, poslední informace hovoří o hluboké tržné ráně nad kolenem. Jan Müller má v současné době na noze zhruba osmdesát stehů.

urazhokej218

„Dostal jsem pukem ránu do hlavy a zůstal jsem ležet. Původně jsem si myslel, že na ledě ležím jen já, až potom jsem zjistil, že tam leží i Honza," líčí hrůzný okamžik Hammerbauer.

„Jan Müller utrpěl hodně hlubokou tržnou ránu lehce nad kolenem. Bylo to na několik desítek stehů, asi osmdesát," říká marketingový ředitel Pirátů David Dinda. „Co mám zprávy, tak to naštěstí nezasáhlo žádné tepny a šlachy. Rekonvalescence, tedy než to celé pořádně sroste, se odhaduje tak na tři měsíce," dodává ještě Dinda.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru