Otvice – K bouračce došlo zhruba dvacet minut před devatenáctou hodinou (informovali jsme vás na našem facebooku) v Jirkovské ulici v Otvicích. Do karambolu alá „domino" se zamotala trojice osobních vozidel, nehodu podle prvních výsledku šetření pravděpodobně způsobilo to v řadě poslední.

nehodaotvice168

C5 – Laguna - Octavia

„Na komunikaci havaroval Citroen C5, Renault Laguna a Škoda Octavia. Dle předběžných výsledků šetření odbočoval citroen z hlavní silnice doleva, za ním jedoucí renault zastavil a třetí Octavia do něj narazila. Renault posléze naboural ještě do vozu před sebou," popisuje průběh policejní mluvčí Alena Bartošová a dodává, „spolujezdkyně v citroenu utrpěla při nárazu lehká zranění. U všech zúčastněných byly provedeny testy na alkohol, jejich výsledek byl negativní. Další okolnosti a škody jsou nyní předmětem vyšetřování."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru