Chomutov – Celé to zní jako špatně napsaný filmový scénář. Během pouhých pětaosmdesáti minut došlo na silnicích Chomutovska ke čtyřem dopravním nehodám. Podle prvních informací jsou u všech hlášená zranění, zatím ale není známo, jakého rozsahu. Bohužel, kromě „běžnějších" ťukanců vyšetřují policisté také automobilem sraženou holčičku či nabouraný autobus s cestujícími.

policie148

1/

K prvnímu případu vyjížděla „dopravka" v 13.51 hodin na Písečnou. Děvčátko předškolního věku tady údajně vběhlo do vozovky a narazilo do boku jedoucího automobilu. K nehodě mělo dojít u kruhového objezdu. Rodiče holčičku odvezli okamžitě po srážce na vyšetření do nemocnice.

2/

Další bouračka byla nahlášená o třicet osm minut později (14.29 hodin). Dva kilometry za Českými Hamry ve směru na Vejprty havaroval linkový autobus ze šesti cestujícími. „Vozidlo sjelo ze silnice a narazilo do stromu. Řidič autobusu utrpěl zranění zatím neznámého rozsahu, na ošetření byli převezeni i cestující," uvádí policejní mluvčí Alena Bartošová.

3/

Čas 14.48, ulice Na Příkopech, dopravní nehoda dvou osobáků. „Tady došlo ke střetu osobního vozidla Peugeot 106 a Fiatu. Řidič peugeotu narazil zezadu do na křižovatce stojícího fiatu, sám pak byl po kolizi zraněn. Ani v tomto případě není rozsah poranění zatím znám," uvádí mluvčí.

4/

Časově poslední nehoda se udála na silnici 1/13, zhruba jeden kilometr za Málkovem ve směru na Chomutov. A opět zde došlo k nabourání zezadu. „Osobní automobil fiat narazil do vozidla hyundai před sebou. Podle prvotních informací utrpěl řidič fiatu zranění, stejně jako v předchozích případech zatím ale nevíme, v jaké míře," vysvětluje Bartošová.

Alkohol nebyl

U všech zúčastněných (samozřejmě kromě malé holčičky) byla okamžitě po nehodě provedena dechová zkouška na alkohol, žádný z řidičů před jízdou nepil. Okolnosti karambolů nyní policisté vyšetřují, v některých případech se může jednat například o nedodržení bezpečné vzdálenosti, nepozornost, vyloučena ale není ani zdravotní indispozice šoféra (nehoda u Českých Hamrů).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru