Kadaň – S ručním granátem napochodoval na služebnu kadaňské Městské policie pět minut před třináctou hodinou. Doneseným nálezem způsobil v budově značný poprask, ta musela být dle předpisů evakuována. Kadaňští strážníci odmítli případ komentovat. „Nebudeme se k tomu vůbec vyjadřovat, zjistěte si to u policie," odpověděl na náš dotaz zástupce velitele Jaroslav Ölveczki.

mp118

„Budova byla vyklizena"

Jak nám obecní strážník poradil, tak jsme udělali. Policisté státní byli o poznání ochotnější a sdílnější. „Neznámý kovový předmět přinesl na služebnu muž z Kadaně zhruba hodinu po poledni. Podle jeho slov prý na první pohled nebezpečný předmět nalezl na stavbě. K nálezu byl samozřejmě ihned přivolán policejní pyrotechnik, který určil, že se jedná o ruční granát. Celá budova byla ještě předtím vyklizena. Specialista si pak zbraň odvezl k likvidaci," popisuje policejní mluvčí Alena Bartošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru