Chomutov – Druhá etapa komplexního blokového čištění města začala 30. července v sedm hodin ráno, skončí 30. října ve tři hodiny odpoledne. Abyste se vyhnuli případným nepříjemnostem, bylo by dobré seznámit se s termíny čištění v místě vašeho bydliště nebo v ulicích, kde běžně parkujete.

cisteniulic106

Řidiči, pozor!!!

„Podrobný harmonogram je na webových stránkách Technických služeb k dispozici po celou sezónu. Před čištěním samotným jsou do ulic umisťovány dopravní značky s termíny, přesto stovky řidičů nechají pokaždé stát své auto v zákazu a brání tak komplexnímu úklidu. Tito lidé budou řešeni ve správním řízení," varuje náměstek primátora Martin Klouda.

Podrobnosti o uklízených lokalitách najdete zde, k dispozici jsou také v Chomutovských novinách.

Od 7 do 15 hodin

Čištění ve městě provádí zhruba osmnáct zaměstnanců Technických služeb a devět strojů. Při první etapě letošního roku svezly Technické služby 429 tun odpadu, kropicí vozy spotřebovaly 881 kubíků vody. Řádnému vyčištění bránilo 258 aut, které jejich majitelé nepřeparkovali.

Čištění se v dané oblasti koná mezi sedmou hodinou ranní a třetí odpolední, po této době se tedy vozy mohou do ulic vrátit. Vjezd do čištěných ulic není zakázaný, řidiči však musí počítat s pohybem pracovníků i techniky a dávat tak větší pozor. Technické služby také v daný termín umístí do každé čištěné oblasti velkoobjemový kontejner, ten mohou lidé využít pro vyhození velkých kusů nábytku, koberců a podobných věcí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru