Chomutov – Chomutovský primátor Jan Mareš ocenil v uplynulých dnech bývalého dlouholetého ředitele Severočeských dolů Jana Demjanoviče. Za přítomnosti Ivana Lapina (současný ředitel SD) a krajského ředitele Policie ČR Tomáše Landsfelda vyjádřil Demjanovičovi poděkování za mnohaletou přízeň a výbornou spolupráci.

demjanovic108

Čestná prezidentská plaketa

Severočeské doly jsou významnou chomutovskou firmou, která nejenže zaměstnává mnoho obyvatel města, ale také výrazně podporuje život v něm. Jan Demjanovič byl vždy uznávaným manažerem, který spolupracoval se samosprávou, organizacemi i různými spolky a za to mu patří velké poděkování," uvedl primátor Jan Mareš. Za dlouholetou podporu a spolupráci těžební společnosti s Policií ČR předali bývalému důlnímu šéfovi zástupci chomutovské a krajské Policie ČR Jaroslav Peleška a Tomáš Landsfeld čestnou plaketu policejního prezidenta.

Trocha historie

V čele Severočeských dolů stál Jan Demjanovič dlouhých dvanáct let. Svoji pozici v představenstvu (předseda) a zároveň také post generálního manažera opustil v listopadu roku 2011.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru