Chomutov – Šestašedesátiletého pána našli kolemjdoucí před dvěma dny po osmnácté hodině na zastávce MHD v Palackého ulici. Dispečer Městské policie přijal hlášení, že zde leží pravděpodobně zraněný muž a v ruce má „zabodlou" jehlu.

opilec78

Utekl z interny, skončil na chirurgii

„Když na místo dorazila motohlídka, byl již dotyčný na nohách. Sice notně zmožen alkoholem, přesto komunikoval. Vyšlo najevo, že utekl z nemocnice, kde byl na vyšetření na interně. Ve městě pak upadl a poranil si hlavu," vysvětluje mluvčí Městské policie Vladimír Valenta.

Jestli se starší muž tolik bál lékaře, svým útěkem si vůbec nepomohl. Strážníci totiž samozřejmě přivolali záchrannou službě, která ho odvezla znovu do nemocnice. Tentokrát ovšem na chirurgii.

Druhý případ bez zranění

Tím ale úterní opilecká extempore neskončila. Už za půl hodiny totiž vyjížděla hlídka k dalšímu alkoholovému případu a znovu to bylo na autobusovou zastávku. Tentokrát si v ulici Wolkerova ustlal padesátník ze Všehrd. „Jak bylo na místě zjištěno, i tady pán popil alkoholu více, než je zdrávo. Na sobě ale žádná viditelná zranění neměl, komunikoval a o příjezd záchranné služby rozhodně nestál. Když se mu podařilo usednout na lavičku, odjeli strážníci plnit další úkoly," zakončuje Valenta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru