Chomutov – Předcházet krádežím je vždy důležité. V průběhu tohoto týdne uspořádali chomutovští policisté a strážníci v rámci společného projektu prevence kriminality „Krimistop" dvoudenní akci, při které se cyklistům čipovala jejich jízdní kola (o akci jsme informovali zde). Zájem ze strany veřejnosti předčil veškerá očekávání. Sto třicet čipů bylo rozdáno beze zbytku, na některé se nakonec ani nedostalo.

cipovánikol18

Sadu si lze objednat

Aby vaše kolo bylo čipem opatřeno, museli jste na něm přišlapat (mohli jste ho i dotlačit). „Přijely snad všechny věkové skupiny, od mladých až po seniory. V mnoha případech dorazily celé rodiny. Účast byla opravdu veliká, když jsme přijížděli na začátek druhého dne na cyklostezku u zooparku, už tady na nás čekala fronta," líčí policejní mluvčí Marie Pivková. „Bohužel, na všechny zájemce ani nezbylo. V rámci akce jsme měli připravených sto třicet čipů, první den se jich rozdalo sedmdesát, druhý pak šedesát," vypočítává mluvčí a dodává, „kdo akci nestihl nebo se na něj nedostalo, může si čipovací sadu objednat přímo na stránkách www.krimistop.com. Její cena se pohybuje kolem tří set korun."

Když budou peníze, budou i čipy

Policistka také mluví o možném druhém kole. „Určitě bychom projekt rádi zopakovali, vše se ale bude odvíjet od financí," naznačuje závěrem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru