Chomutov – Návštěvníci Aquasvěta si od posledního červencového týdne mohou vyzkoušet nové vodní atrakce. Ty byly přidány do části plaveckého bazénu a zadovádí si na nich nejen děti, ale i dospělí.

aqua307Houpání, skákání, běhání

Pět novinek rovná se spousta zábavy na mnoho způsobů. Nejmasivnější z nich je asi aquarunner. Má nosnost sto kilogramů a je určen pouze pro plavce. Vyzkoušet si ale můžete také houpadlo, trampolínu, vodní banán nebo třeba aquazorbing.

V pátek bude bonus

Oblíbená vodní koule bude k dispozici každý srpnový den (počínaje tímto pátkem) vždy od 10 do 11 hodin. Na tento den je ve vodním světě navíc pro rodiny s dětmi připravený bonus v podobě malého dárku. Co se ostatních novinek týká, ty jsou v bazénu denně do 16 hodin.

„Plavce nebudeme omezovat"

Celé to zní docela dobře, nabízí se ovšem otázka, co mají dělat návštěvníci plavci. „Samozřejmě je nechceme a nebudeme nijak omezovat. Nové atrakce jsou rozmístěny na třech plaveckých drahách, když ale dojde k tomu, že plavců bude hodně a nebude místo, atrakce se z vody vyndají," rozptyluje obavy jednatelka společnosti Kultura a sport Chomutov Věra Flašková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru