Chomutov – Tak přesně těmito slovy povzbudil spolujezdec pod mostem uvízlého fordu řidiče Škody Felicie. Ten váhal. Množství v ďolíku nahrnuté vody nebudilo důvěru. Valná většina aut to otáčela. Netroufla si. Zastavil i trolejbus. Projet téměř metr hluboký „brod" se rozhodli jen ti nejodvážnější. Nakonec, po „dobré" radě vyjela i felda.

potopatitul287

Zrádná vodní past

Který chomutovský úsek silnice popisujeme? Ulice Čelakovská, na ní navazující Cihlářská, podjezd pod železničním a silničním mostem (u vlakové zastávky Chomutov – město). Čas: 19 hodin. Nečekaný příval deště prostor pod mostem doslova zatopil. A to nejen silnici, voda se proudem valila i po obou chodnících. Kdo to tam při dešti zná a má menší auto, neriskoval.

Konec minipříběhu

A jak dopadla v úvodu zmiňovaná felicia? Vyrazila na plný plyn, projela, ovšem pouze na druhý „břeh". Tam musel řidič zastavit. Z motoru se kouřilo, přední „SPZka" dlouho visela na půl žerdi, aby nakonec odplavala. Těžko říci, co se v této chvíli posádce honilo hlavou, v každém případě majiteli auta přejeme, aby bylo v pořádku.

potopaa287

potopab287

potopac287

potopad287

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru