Chomutovsko - Stále se divíme, kolik dopravních nehod se kolem nás děje. Fotografie, na které není nic vidět, byla pořízena dnes, pár minut po půl osmé večer na koridoru při cestě z Mostu do Chomutova. Hustý dešťový příval během několika málo chvilek totálně zneviditelnil cestu, dál jak na dvacet metrů jste nedohlédli.

bourkanakoridoru277

Světla na autě pouze na ozdobu

Stěrače nestíhají a to jedou na plný výkon. Všechna auta zákonitě zpomalují, jede se maximálně šedesát, sedmdesát, a i to už je vzhledem k obrovskému množství vody, valící se silnicí, poměrně nebezpečné. A nyní si představte, kterak vás zleva míjí bílá, s okolním počasím totálně splývající, dodávka. Ve zpětném zrcátku nebyla vidět a není vidět ani před autem. NESVÍTÍ. Prosviští kolem vás, mrknete na vlastní tachometr a odhadnete tak lehce přes kilo, ohodí vaše přední okno a vy pouze tušíte, že tam někde je.

Kaskadér nebo idiot?

Tak přesně toto jsou momenty, kdy si člověk pouze povzdechne, nevěřícně zakroutí hlavou a při pohledu na řidiče kaskadéra (buďme slušní) se pomalu přestává divit velkému množství bouraček na našich silnicích.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru