Chomutov – Obnažená postava s nožem v ruce, to asi musí vyděsit každého. Pro své zvrhlé chování si muž vybral cestu podél plotu, vedoucí od zooparku k vlakové zastávce Chomutov – město. „V minulosti už jsme na stejném místě podobný případ řešili. Tehdy se bohužel pachatele vypátrat nepodařilo," uvádí policejní mluvčí Marie Pivková.

policieilu257K poslednímu incidentu došlo před dvěma dny, ve středu. „Mladá žena si šla na stezku zaběhat kolem osmé hodiny večer. Exhibicionista ji překvapil a chytil za ruku. Když spatřila v jeho ruce nůž, zakřičela. Muž poté zmizel. Žena u sebe neměla telefon. Doběhla proto domů, odkud o incidentu informovala policii," uvedl dnes na svých webových stránkách Chomutovský deník.

V případě dopadení hrozí pachateli dvouletý nepodmíněný trest za výtržnictví," dodává Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru