Chomutov / Praha – Příznivci a fanoušci bojových sportů, zbystřete!!! Souboj o světový titul, osmičlenná pyramida supertěžkých vah, Muay Thai a MMA pod širým letním nebem, co více si může divák přát. Buďte s námi u toho, máme pro vás šest vstupenek...

yangames237

Yangame´s Fight Night

Prestižní kickboxerskou akci „Yangame´s Fight Night" hostí pražské Žluté lázně poslední červencový den. Jejím zlatým hřebem bude „fight" o mistra světa v supertěžké váze. O mistrovský pás se utká zástupce českých barev, zkušený bojovník, pětinásobný mistr republiky, mistr Evropy a mistr světa ve fullcontactu, sedmatřicetiletý Petr Vondráček, soupeřem mu bude o tři roky mladší francouzská bojová ikona Nicolas Vermont.

5/3

Titulový zápas WAKO Pro (World Association of Kickboxing Organisations) o momentálně volný světový primát je vypsán na pět kol po třech minutách a rozhodován plně neutrálním panelem světově uznávaných rozhodčích. Určitě je nač se těšit, v České republice jde o historicky první souboj tohoto typu.

Petr Vondráček

Petr Vondráček má na svém kontě desítky zápasů, ve kterých se střetl s takovými hvězdami, jako jsou Semmy Schilt, Alexey Ignashov, Freddy Kemayo a Dževad Poturak. Se svými 75 zápasy, 50 výhrami (29 KO) je Petr nebezpečným protivníkem snad pro každého na světě. Je také jeden z mála Čechů, který na vlastní kůži okusil tvrdost nejprestižnějšího turnaje na světě, K-1 World Grand Prix.

Nicolas Vermont

Oproti Petrovi je Nicolas zápasníkem vyznávajícím více thajské pojetí boje, než boxerské kombinace. Zápas těchto supertěžkých borců bude zajímavým střetem dvou odlišných stylů, ale stejných cílů. Ukončit duel před limitem.

pohar237Do pyramidy jde česká špička

Bojovnický galavečer nabízí ale mnohem více. Kromě zmiňovaného zápasu se divákům představí osmičlenná pyramida supertěžkých vah. O co se jedná? Česká kickboxerská špička se po vzoru slavné japonské K-1 utká v náročném a nevyzpytatelném vyřazovacím boji. Účast byla nabídnuta všem našim předním profesionálům, a tak neuvidíte zápasy jen těch nejlepších, ale i těch nejodvážnějších, kteří se nebáli postavit své jméno do nejtěžšího bojového systému.

Kdo v pyramidě nastoupí? Bude to například „Tančící Rus" Georgij Fibich, František Kynkal (přemožitel Danyho Williamse, který zdolal slavného Mikea Tysona), nezdolný Václav Pejsar, Vasil Ducár a mnoho dalších skvělých jmen.

Comeback

V rámci pyramidy se diváci dočkají také jednoho velkého návratu do ringu, a to Jana Soukupa. Honza je teprve „druhý" nejaponský závodník v celé historii, který dokázal vyhrát mistrovství Japonska v Kyokushin karate. Je také mistr Evropy a vicemistr světa. Je to muž, který stejně jako Petr Vondráček zápasil ve slavné K-1. Dlouhé roky žil a trénoval v japonské legendární Ichigeki Academy. Před několika měsíci se vrátil do České republiky a na Yangame´s Fight Night se vrací i mezi čtyři provazy. Pyramidový výsledek rozhodne o pokračování jeho kariéry, podle svých slov bere pouze vítězství.

Muay Thai, MMA...

Sluší se ještě doplnit další utkání. V reverzním zápase pyramidy nastoupí jeden z největších talentů posledních let David Vinš, chybět nebude ani zápas podle plných pravidel Muay Thai, ve kterém se představí domácí ikona Jiří „Aplík" Apeltauer, a zkrátka nepřijdou ani příznivci MMA. Poslední z vložených superfightů bude podle těchto pravidel.

Kdy, kde, za kolik...

Kdy a kam se na akci vypravit? Koná se ve čtvrtek, 31. července ve Žlutých lázních (Praha). Začátek je naplánován na šestou hodinu večerní, za lístky zaplatíte podle typu místa od tří do pěti set korun. Předprodej vstupenek najdete na adrese - https://shop.ticketpro.cz/cs/Event/Detail/645831/yangames-fight-night; další informace pak - www.facebook.com/YangameFightNight.

Program

Titulový zápas o mistra světa WAKO PRO - Petr Vondráček /CZE/ vs. Nicolas Vermont /FRA/
Pyramida - Jan Soukup; Georgij Fibich; Václav Pejsar; František Kynkal; Radovan Kulla; Peter Balaz; Vasil Ducár; TBA (zranění)
Reverzní zápas pyramidy - David Vinš vs. Michal Janeček
Superfighty muay thai - Jiří „Aplík" Apeltauer vs. TBA
Superfight MMA - Jakub Bartůněk vs. Miroslav Vacek

Soutěžíme o třikrát dva lístky

Jak jsme v titulku avizovali, připravili jsme pro vás soutěž o lístky. Hrajeme o třikrát dva lupeny (jednou na sezení, dvakrát na stání) a podmínky účasti jsou zcela jednoduché. Zodpovědět správně soutěžní otázku, odpověď poslat na naši elektronickou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (nezapomeňte uvést své telefonní číslo, abychom vás mohli v případě výhry kontaktovat) a čekat, zda se na vás neusměje štěstí při losování. Uzávěrka soutěže bude v pondělí 28. července v 12.00 hodin přesně.

Soutěžní otázka

Mimo uváděné úspěchy se Petr Vondráček stal také vicemistrem světa asociace WKA. Napište nám, ve kterém to bylo roce a s kým se tehdy ve finále utkal.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru