Chomutov – K nešťastné bouračce osobního vozidla a muže na kole došlo zhruba před hodinou v křižovatce ulic 17. listopadu a Kamenná (křižovatka v ďolíku). Zraněného cyklistu převezli zasahující lékaři do chomutovské nemocnice.

nehodakamenna227

Okolnosti se šetří

„Okolnosti a příčiny dopravní nehody jsou nyní v šetření policie. Zatím mohu uvést pouze tolik, že se jednalo o střet osobního vozidla Hyundai, které řídil muž ve věku dvacet tři let a cyklisty ve věku padesát let," potvrzuje kolizi policejní mluvčí Marie Pivková.

Naštěstí lehká zranění

Dobrou zprávou je, že muž podle prvních informací neutrpěl poranění závažnějšího charakteru. „Pacient byl s lehčími zraněními převezen na chirurgickou ambulanci do nemocnice v Chomutově," uvádí mluvčí záchranky Pavel Šebesta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru