Příslušníci 4. brigády rychlého nasazení, tedy 43. výsadkový prapor v Chrudimi a 41. mechanizovaný prapor v Žatci, od 10. července zřizují jediný transparentní účet na podporu rodin tří padlých výsadkářů 43. výsadkového praporu, padlého příslušníka 41. mechanizovaného praporu a zraněného výsadkáře ze 43. výsadkového praporu.

konto117

Peníze se budou sbírat do září

Účet bude aktivní do 1. září, kdy budou vybrané prostředky předány rodinám našich padlých a raněnému kamarádovi.
Smyslem sbírky je finančně pomoci rodinám, které přišly o své blízké a živitele rodin, a to zejména než jim bude moci být poskytnuta finanční pomoc českého státu.

Druhým, avšak neméně důležitým, cílem sbírky je ukázat podporu rodinám vojáků v jejich nelehké životní situaci. Ukázat jim, že oběť jejich blízkých nebyla zbytečná a že si jí národ cení. Dokázat, že si Češi váží nasazení vojáků Armády České republiky.

Věřte nám, že podpora občanů České republiky je pro naši práci důležitější než cokoliv jiného.

Číslo konta

Účet číslo 44665522/0800 s variabilním symbolem 916 je zřízený u České spořitelny, a.s.

Více informací najdete na Facebooku „43. výsadkový prapor Chrudim". (zdroj:www.army.cz)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru