Kadaň – Letní kinematografická jízda v podání společnosti bratří Čadíků začala 27. června a potrvá až do konce prázdnin. Pojízdné kino jede současně po čtyřech trasách, na svých cestách napříč republikou nevynechává ani královskou Kadaň. „Kadaň je pro nás tradice. Moc se sem pokaždé těšíme, vždycky tady máme noblesní přivítání. Navíc je to nádherné město, takže si pobyt vždy užíváme," vysvětluje ochotně jednatel společnosti Josef Čadík.

kinematograf117

Vstupné dobrovolné

I letos přijíždí kinematograf na čtyři dny, první promítání na kadaňském náměstí proběhne již tuto neděli. Kolik si máte připravit peněz? „Vstupné je zcela dobrovolné. Výtěžek z našich projekcí poputuje na konto Bariéry," říká Čadík.

Další cesty po severu

Kadaň není jediným severočeským městem, kam bio zamíří. Po místní štaci se kino přesouvá do Žatce, Jimlína, Lovosic, Ústí nad Labem, Křešic, Štětí a 9. srpna dorazí do Roudnice nad Labem.

Kadaňský program

13.7. – Revival; 14.7. – Postřižiny; 15.7. – Kandidát; 16.7. – Martin a Venuše

Začátek představení je vždy v 22.00 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru