Chomutov - Chcete si užít léto na plné pecky? Tak se pusťte do soutěžení s portálem eChomutov.cz. Stačí stát se fanouškem jeho facebookového profilu a už se jen bavit s vyhranými vstupenkami, například do zooparku či nově vybudovaného Aquasvěta v Chomutově. Celé léto bude plné soutěží.

Nabídka cen je rozmanitá a každý si přijde na své. Ti, co mají rádi zábavu, určitě nepohrdnou lístky do letního kina či na dětské divadélko. Poznání nabídne hraná prohlídka chomutovské městské věže s herci z divadla Nahoď.

Milovníci zvířat budou nadšení. Mezi cenami jsou také vstupenky do Podkrušnohorského zooparku. Rozlohou největší zoologická zahrada v Česku vám představí na 160 druhů zvířat z oblasti Eurasie. Aby toho nebylo málo, v seznamu výher nechybí ani jízdenky na Safari Expres, se kterým návštěvníci mohou pozorovat zvířata v přirozeném prostředí. Spatří v něm například zubry, koně Převalského, skotský náhorní skot, pratury, jeleny či muflony.

Relaxaci si soutěžící užijí v Aquasvětě plném atrakcí a vodních hrátek. Užít si mohou divokou řeku, houpací bazén, velkou skluzavku, masážní lavice s bublinami, perlivý gejzír, vodní zvon, chrliče – vodopády či vodní dělo. Zábavu nejmenším nabídne brouzdaliště s klouzačkou ve tvaru pirátské lodě, adrenalin pro větší zase dva tobogány, jeden klasický druhý člunový.

Jako perličku je možné vyhrát vstupenky na veřejné bruslení a v parných dnech se zchladit u ledu. Tak neváhejte a hurá do soutěžení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru