Chomutov – O chomutovské kandidatuře na titul Evropské město sportu 2016 jsme vás již na našich stránkách informovali (článek najdete zde). Při té příležitosti bylo také v květnu slavnostně představeno sportovní logo této kandidatury, které zástupci sportovních klubů převzali užívání. Dalším krokem bude spuštění webu zaměřeného právě na sport a sportování ve městě.

starysport57

„Kromě fotek uvítáme i písemné vzpomínky"

Nový web bude obsahovat informace o současnosti, ale i historii sportu v Chomutově. „Obracíme se na veřejnost s výzvou o zaslání nebo zapůjčení starých nebo historických fotografií týkajících se sportu a sportování v Chomutově. Nemusí jít jen o vrcholový sport, ale i sportování jen tak pro zábavu. Také uvítáme písemné vzpomínky na toto téma," uvedl Stanislav Král z kanceláře primátora.

Za fotografie můžete získat odměnu

Všechny takto poskytnuté snímky s popisky budou umístěné právě na připravovaném webu. V elektronické podobě je možné je zaslat na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., pro oskenování papírových fotografií lze domluvit na telefonním čísle 474 637 444 termín. Nejzajímavější, nejvtipnější a nejstarší fotografie bude odměněna.

Most už má jistotu

Jen pro zajímavost, Evropským městem sportu pro rok 2015 se stane sousední Most (článek najdete zde).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru