Klášterec nad Ohří – Nic jim není svaté. Dětské hřiště v Dlouhé ulici zničili darebáci tak, že ho město muselo až do odvolání uzavřít. „Herní plácek nyní není pro děti bezpečný. V současné době už tady probíhají opravy, doufáme, že hřiště budeme moci opět co nejdříve otevřít," uvádí vedoucí odboru místního hospodářství Reli Slunečková.

hriste57

Odneslo to zábradlí

Dřevěné přírodní hřiště bylo nainstalováno v roce 2007, před dvěma lety pak prošlo celkovou rekonstrukcí. Až doteď bylo všechno v pořádku. „Někdo tady vykopal dřevěné příčky u zábradlíčka mezi jednotlivými prvky. Možná to někomu může připadat jako „nic moc", pro malé děti je to ale opravdu nebezpečné. Navíc, jakmile se zábradlí při opravách sundá, naruší se celková statika stavby," vysvětluje Slunečková a dodává, „předběžný propočet oprav vychází na zhruba dvacet pět tisíc korun."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru