Chomutov - Koza Róza a kozlík Rozmarýnek se vydali, tak jako spousta Chomutováků, na druhou stranu Krušných hor do partnerského Annabergu-Buchholz. Konala se tam největší saská lidová pouť KÄT, a to její 494. ročník. „Naše partnerské město pořádá každoročně velkou pouť a k návštěvě pozvali nejen občany Chomutova, ale i maskoty Rodinného zápolení, jež je inspirovali. V rámci rodinného dne totiž představovali svého nového maskota," uvedl primátor města Jan Mareš.

roza17

Kolotoče a vláčky pro děti střídaly dvouramenná nejvyšší atrakce na světě, loopingová houpačka, 45 metrů vysoké ruské kolo, obří skluzavka, motokáry, horská dráha nebo labyrint. Deset dní v Annabergu-Buchholz nebylo věnováno jen zábavě, ale také pouťovým a kulinářským specialitám. Maskoti Rodinného zápolení přivítali svého kolegu velblouda KÄT, který na svoji premiéru při rodinném dnu na pouti pozval své kamarády maskoty z okolí, aby tradičním řadovým tancem mašinkou prošli celý areál, potěšili malé i velké a zároveň se projeli na některých atrakcích. Róza s Rozmarýnkem si prohlédli celou pouť z ruského kola.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru