Chomutov – Mela jako ve westernovém filmu, pouze slepý klavírista v rohu místnosti chyběl. Rvačka asi sedmnácti osob romské národnosti se strhla v herně v Revoluční ulici. Než strážníci dorazili na místo, zmizeli „bojovníci" jako pára nad hrncem. Na „bitevním poli" zůstali pouze dva napadení, k nimž byla posléze přivolána záchranka.

bitka17

Hromadná pranice

Ke sváru došlo v neděli po deváté hodině večerní. „Dostali jsme telefonické hlášení, že se zde pere velké množství osob. Když pak během chvíle přijela motohlídka na místo, útočníci zde již nebyli. Podle očitých svědků prý před příjezdem strážníků „naskákali" do svých aut (audi, ford, BMW, mercedes) a zmizeli," líčí událost mluvčí Městské policie Vladimír Valenta.

„Proč se prali? To neřekli"

Neutekli ovšem všichni. Dvě osoby, a jak se posléze ukázalo, šlo o napadené, na místě zůstaly. „Oba muži vypověděli, že byli znenadání napadeni skupinou asi patnácti osob. Ti je prý zkopali po celém těle a uštědřili jim i několik ran pěstí. Jejich slova potvrdili i okolo stojící lidé," říká Valenta a závěrem dodává, „proč se ale takto občané z řad nepřizpůsobivých mezi sebou pobili, strážníkům neřekli. Protože oba napadené bolela hlava, byla přivolána záchranná služba."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru