Chomutov – O včerejší vážné dopravní nehodě na Palackého ulici jsme vás informovali zde. Podle prvotních informací ze strany policie byl jedním z účastníků nehody muž – cyklista, dnes policejní mluvčí zprávu upřesnila a doplnila. Sraženou osobou byla sedmdesátiletá seniorka na kole.

policie17Alkohol byl vyloučen

„K neštěstí došlo na přechodu pro chodce, kdy paní namísto přecházení zvolila jízdu. Bohužel, při přejíždění do ní narazil osobní automobil Škoda Felicia (řidič 29 let). Žena byla s těžkými poraněními letecky transportována do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem," říká policejní mluvčí Jaromíra Střelcová. „Alkohol u řidiče byl na místě provedenou dechovou zkouškou vyloučen, další okolnosti nehody policie i nadále vyšetřuje," dodává ještě mluvčí.

Podle včerejších informací utrpěla žena vážná poranění hlavy a končetin. „Přilbu cyklistka neměla," doplňuje na náš dotaz Střelcová.

Okamžitá operace

Ženin těžký zdravotní stav si vyžádal okamžité operační řešení, v současné době je hospitalizována na anesteziologicko-resuscitačním oddělení Masarykovy nemocnice. Stav pacientky je i nadále velmi vážný," potvrzuje mluvčí Krajské zdravotní Jiří Vondra.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru