Jirkov – Po této rekonstrukci volají Jirkováci drahnou dobu. Pro řidiče je silnice neštěstím, houpačka (hlavně ve spodní části) není vážně nic moc. „Oprava komunikace je nutná, povrch je zvlněný a nestabilní," říká starosta Radek Štejnar. To ovšem není žádná novinka, o tom tady všichni vědí.

palackého306

Připravte se na omezení

S opravami by se mělo začít v průběhu července. Jirkovská radnice v této souvislosti upozorňuje na omezení provozu. „Od kruhového objezdu u ZUŠ ke křižovatce v ulici Zaječická (u autobusového nádraží), bude jeden jízdní pruh uzavřen, provoz budou řídit semafory. Součástí prací bude také rekonstrukce jednoho chodníku, vybudování cyklostezky a nového osvětleného přechodu s ostrůvkem," uvádí referentka městského úřadu Eva Dušková.

Nebude to levné

A na kolik peněz opravy vyjdou? „Rozpočet města počítá s částkou deseti milionů korun. Práce budou náročné, protože jílové podloží se bude zpevňovat," dodává Dušková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru