Chomutov – K nehodě došlo zhruba před dvěma hodinami, průjezd Palackou ulicí byl přibližně na hodinu a půl omezen. Na místě opět zasahoval ústecký záchranářský vrtulník.

vrtule306„K neštěstí zatím mohu uvést pouze tolik, že k dopravní nehodě došlo kolem půl čtvrté odpoledne. Při ní došlo ke střetu osobního vozidla a cyklisty, ten utrpěl těžká zranění. Po dobu šetření, zhruba půl druhé hodiny, byla průjezdnost na komunikaci řízena policisty," uvádí policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Poranění hlavy a končetin

Cyklistova vážná zranění si vyžádala přílet záchranářského vrtulníku. „Sražený muž byl s těžkými poraněními hlavy a končetin letecky transportován na Traumacentrum Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem," upřesňuje mluvčí záchranky Pavel Šebesta.

Aktuální infomace o nehodě najdete zde.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru