Chomutov - Jaké dresy se draží? Světlá sada s krémovým nádechem. Zatím největší zájem je o Lukáše Pulpána (aktuální cena v době vkládání článku je 2250 korun), na záda mu „dýchají" David Kämpf a Ondřej Kaše (oba 1750 korun). Moc času na získání dresu již nezbývá, aukce se uzavře úderem dnešní osmnácté hodiny. Podívat se na současný aukční stav můžete na tomto odkazu.

aukce256

Jass nebo Bomersback

Nabídka dresů je opravdu pestrá, samozřejmě nechybí ani jména dvou zahraničních posil, které za Piráty v uplynulém ročníku nastupovaly. Někdejší nejlepší nováček nejvyšší soutěže útočník Mark Bomersback a lotyšský reprezentant Maris Jass, který se mimo jiné účastnil letošního šampionátu v Minsku.

Zkušenost versus dravé mládí

Získat můžete také dres desátého nejobětavějšího hráče základní části Tipsport extraligy, jímž se stal v nově sledovaném Radegast indexu Martin Šagát. Nebo byste měli rádi člena Klubu hokejových střelců Davida Hrušku?

Zajímavou relikvií může být také dres některého z mladíků, kteří se objevili v sestavě seniorského týmu. Obránce Radek Havel platil na soupeře důrazem a nebál se ani jmen jako Petr Čajánek, jemuž v jednom ze vzájemných zápasů znepříjemňoval život. Útočníci Ondřej Kaše a David Kämpf odehráli premiérovou kompletní sezonu v Tipsport extralize a mohou být po dlouhých letech dalšími odchovanci místního hokeje, kteří projdou draftem NHL. Bez povšimnutí nemůže zůstat ani Libor Šulák, který přispěl ke druhému titulu chomutovských juniorů v historii. Navíc, z pozice obránce nejlepší střelec play-off Noen extraligy juniorů.

Můžete koupit také dres prázdný

Aukce loňských dresů také nabízí unikátní možnost nechat si na originální zápasové trikoty nažehlit nebo našít vlastní jméno či přezdívku s číslem, jelikož k dispozici jsou také dva dresy, které na zádech nemají žádné jméno ani číslici. Tak neváhejte a zapojte se v závěru internetové dražby do boje o pirátské dresy ze sezony 2013/2014.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru