Chomutov – O klidné a pohodové rodinné atmosféře nemůže být v následujících případech vůbec řeč. Minulý čtvrtek v půl osmé večer zasahovala hlídka Městské policie v bytě v Borové ulici (Zahradní), strážníky na pomoc před dvanáctiletým synem a rozběsněným manželem zavolala dvaapadesátiletá žena. V pátek a sobotu vyjížděli policisté pro změnu do Kyjické (Březenecká), i tady se mamina bála svého povedeného potomka.

bytc246

Rodina o mnoha členech a nikdo nezasáhl

Případ z Borové - Na místě samém vyděšená manželka mužům zákona celou situaci osvětlila. „Žena vypověděla, že se manžel pohádal se synem a vše došlo tak daleko, že muž v rozčilení ničí v bytě nábytek," popisuje stav věci mluvčí Městské policie Vladimír Valenta a pokračuje, „v bytě byla opravdu spoušť. O osm let mladší manžel byl zraněný na ruce, tu si ale sám ošetřil. V bytě byl kromě dalších členů poměrně rozvětvené rodiny přítomen také dvanáctiletý syn, který matku před celým incidentem napadl."

Vzhledem k vážnosti situaci a matčiným obavám zůstat poblíž rozzuřeného agresora, byla ona i syn za přítomnosti sociální pracovnice převezeni do zdravotnického zařízení.

„Bojím se svého syna"

Případ z Kyjické - Další podobná „kauzička" na sebe nenechala dlouho čekat. Již následujícího dne pár minut po poledni vyjížděli chomutovští strážníci do Kyjické ulice. Pomoc v podobě uniforem si tentokrát zavolala pětapadesátiletá žena romské národnosti, kterou, jak sama uvedla, fyzicky napadá její jednadvacetiletý syn a ona se ho prý bojí. Bohužel, mladíka strážníci na místě nezastihli, vzal „kramle" ve chvíli, kdy se o příjezdu policistů dozvěděl. Tím ale celá věc zdaleka neskončila.

„O den později vyjela motohlídka do Kyjické znovu. Matku i syna zastihla doma, žena strážníkům sdělila, že jí „mladej" ukradl mobilní telefon. Ten se nařčení ani nebránil a po chvilce mobil vrátil," líčí Valenta.

A jak to celé dopadlo? Vlastně nijak, paní již dále věc řešit nechtěla.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru