Chomutov – Loni si projekt chomutovského „Domečku" odbyl svoji velkou premiéru, letos se na úspěch snaží navázat dalším pokračováním. „Akci jsme rozdělili na tři třetiny. První se odehrála dnes dopoledne, druhá proběhne zítra a třetí bude 30. srpna ve spojení s tradiční Barevnou planetou," říká duchovní otec projektu, ředitel Domu dětí a mládeže Milan März.

zijemetady246

Začali to nejmenší

Jak titulek napovídá, minisérii akcí zahájily dnes dopoledne děti z mateřských škol, kdy si v Městské sportovní hale užily zábavné sportovní minihrátky.

Každé kolečko pomáhá

Další díl proběhne již zítra v areálu Domovinka (plochá dráha) od devíti do sedmnácti hodin. Dopoledne bude určeno pro žáky základních a středních škol, odpoledne pak pro všechny ostatní. Pobavit se budete moci při sportovních turnajích, soutěžích a dalších netradičních disciplínách, připraven je bohatý doprovodný a poučný program. Můžete se také zapojit do druhého ročníku „Každé kolečko pomáhá" a za 5 korun jízdou na kole či bruslích po místním okruhu přispět na dobrou věc.

Krásný závěr prázdnin

Poslední část nachystali organizátoři na konec prázdnin, konkrétně na 30. srpna. Od deseti do dvaadvaceti hodin se budete moci vypravit do areálu Letního kina, které ožije společným koncertem Barevná planeta / Žijeme tady. Na místě si také budete moci vyzkoušet různé řemeslné a výtvarné dílny. „Opět vystoupí báječní The Tap Tap, opět někomu tak trošku pomůžeme, opět se budeme bavit. Přijďte se podívat, těšíme se na vaši návštěvu," zve na všechny akce Milan März.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru