Chomutov – Ulice „28. října" v centru Chomutova se uzavřela včera, plně průjezdná by měla být 1. října tohoto roku. Důvodem je rekonstrukce stávající kanalizace. Opravy budou probíhat ve třech etapách, při nichž se pokaždé část ulice zprovozní.

28rijna246

Průjezdy křižovatkou budou možné

Při 1. etapě bude zachován průjezd křižovatkou od ulice Karolíny Světlé přes 28. října do Školní. Ve 2. a 3. etapě bude umožněn průjezd křižovatkou od ulice Karolíny Světlé přes 28. října s výjezdem do Palackého ulice. V době, kdy bude prováděna konečná úprava povrchu vozovky, bude provoz v ulici 28. října uzavřen zcela a ulice Karolíny Světlé bude dočasně zobousměrněna s výjezdem do Školní.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru