Klášterec nad Ohří – Po dvou chomutovských autonehodách (psali jsme zde) přichází smutná zpráva také z Klášterce nad Ohří. V odpoledních hodinách (16.25) tady třicetiletý cyklista na přechodu pro chodce porazil mladou ženu (33 let), ta po srážce skončila v péči lékařů kadaňské nemocnice.

kolo236

Lehká poranění v obličeji

Ke kolizi došlo v Tyršově ulici poblíž hotelu Slávie. „Sražená chodkyně utrpěla lehká poranění v obličeji a v oblasti horních končetin. Z místa nehody byla záchranáři převezena na chirurgickou ambulanci do nemocnice v Kadani," uvádí mluvčí ústecké záchranky Pavel Šebesta.

Podle námi zjištěných informací ošetřující lékaři nakonec diagnostikovali lehký otřes mozku (žena si údajně vůbec nevybavovala, co se stalo), a museli přistoupit k lehčímu chirurgickému zákroku ve formě šití tržných ran.

Věc se šetří

„Okolnosti a příčiny nehody policie vyšetřuje," říká ke karambolu policejní mluvčí Alena Bartošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru