Otvice – Dopravní policisté odpolední nehodu (psali jsme zde) ještě ani nedořešili a už tady měli další práci. Při dojezdu ke stojící koloně řidič nedobrzdil své auto, ťukl do vozu před sebou a „domino" efekt nakonec odnesl i automobil číslo tři.

silniceotvice236

Renault – Kia – Dacia

V jakém sledu auta šla, řekl e-chomutovsku jeden z očitých svědků. „Bylo to ve směru od Chomutova, zhruba dvě stě metrů od místa, než policie řešila ten první problém. Na konec fronty přiletěl chlap v renaultu, strčil do kii před ním a ta vzala dacii," popisuje muž.

Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. „Na místě byl dechovkou zkouškou vyloučen také alkohol," dodává policejní mluvčí Alena Bartošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru