Klášterec nad Ohří – Zdobíte svá obydlí květinami, rádi soutěžíte a bydlíte na Klášterecku? Pak se tedy můžete zúčastnit klání o nejhezčí květinovou výzdobu ve městě. Sedmý ročník soutěže vyhlásila klášterecká radnice a přihlásit se mohou nejen místní, ale také obyvatelé přilehlých obcí (Ciboušov, Klášterecká Jeseň, Hradiště, Lestkov, Rašovice, Suchý důl, Útočiště). Pro vítěze jsou připraveny sympatické finanční ceny.

kytky216

Bez účasti úředníků a odborníků

Předmětem soutěže je květinová výzdoba oken, balkónů, lodžií nebo teras bytů či předzahrádek rodinných domů viditelných z veřejných ploch města (obce). Výjimku tvoří zahrádkářské kolonie a chatové oblasti, ty jsou bohužel z možné účasti vyjmuty. „Soutěže se nesmí zúčastnit ani pracovníci městského úřadu v Klášterci nad Ohří a osoby, jejichž profesní činnost je zaměřena na pěstování a prodej květin," uvádí organizátoři.

Podmínky

Soutěž probíhá ve dvou kategoriích, 1/ bytové domy, 2/ rodinné domy a hodnotí se: - celkový vzhled (estetický dojem); - originalita řešení; - kvetení rostlin; - barevná kombinace; - přínos pro okolí.

Přihláška bude k vyzvednutí v informačním centru, na podatelně městského úřadu nebo přímo na odboru životního prostředí, dále bude otištěna v Kláštereckých novinách. Přílohou přihlášky může být barevná fotografie výzdoby, na rubové straně opatřená jménem a příjmením soutěžícího a datem pořízení fotografie. Přihláška musí být doručena na oficiálním formuláři v písemné podobě prostřednictvím pošty nebo osobním podáním do podatelny vyhlašovatele na adrese MěÚ Klášterec nad Ohří, nám. Dr. E. Beneše č.p. 85, 431 51 Klášterec nad Ohří. Nejzazší termín odevzdání je 31. srpen 2014. Oznámení výherců proběhne písemně dopisem a zveřejněním na webu města do konce září 2014.

Ceny

Jak bylo v úvodu zmíněno, výherci se mohou těšit na sympatický finanční bonus. Trojice nejlepších získá podle umístění tři, dva a jeden tisíc korun, zkrátka ale nepřijdou ani místa čtvrtá a pátá. Pro ně je připravena rovná pětistovka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru