Chomutovsko / Nechranice – Jarní úklidové práce na Nechranické přehradě jsou u konce. Při letošním čištění břehů tady bylo vysbíráno celkem 7,28 tun odpadu, na brigádu dorazilo 156 dobrovolníků.

nechranice206

Uklízelo se na několik etap

Akce probíhala v několika etapách od konce dubna do konce května. Na úklidu se podíleli jak jednotlivci, tak i organizované skupiny či firmy. Šlo o společnosti Unipetrol, Geokešink, Kadaňské gymnázium a Český rybářský svaz. Při všech termínech čištění pak Povodí Ohře zajišťovalo pracovní loď s obsluhou, pytle na odpad, pomoc při organizaci či svoz a likvidaci odpadu. „Během úklidu bylo nasbíráno 745 pytlů odpadu, 21 pneumatik, 11 plastových barelů a další objemný odpad," říká tiskový mluvčí Povodí Ohře Jan Svejkovský a pro přesnost doplní ještě jeden důležitý údaj, „celková hmotnost odpadu byla 7,28 tuny."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru