Chomutov - Do neděle se koná v chomutovské SD Aréně mistrovství Evropy IDO European Disco Dance and Disco Freestyle Championship 2014 - "Dance fever". Ledová plocha se proměnila v taneční parket a hokejové dresy vystřídaly nablýskané kostýmy, extravagantní účesy,elegance s vrcholovými sportovními výkony. Pokud si vytisknete náš slevový kupon, můžete jít v neděli sledovat tuto skvělou show s padesátiprocentní slevou.

Podmínky slevové akce:

Sleva z ceny jedné vstupenky při předložení kuponu zveřejněného na webech regionálních online deníků je 50 % - cena jedné vstupenky bude tedy 200 korun. Sleva je platná při předložení v neděli mezi 10. a 18. hodinou. Slevový kupon si uložte do počítače a poté vytiskněte, nebo si můžete vytisknout celý článek, který poté předložíte při nákupu vstupenky.

Co v Chomutově můžete sledovat? Své výkony tam předvádí 1500 tanečníků z celé Evropy - ČR, Německo, Slovensko, Polsko, Rusko, Ukrajina, Dánsko, Norsko, Švédsko, Belgie, Finsko, Estonsko, Bělorusko, Srbsko, Itálie ...

K vidění jsou napínavé boje o titul Mistra Evropy 2014 v kategoriích mini, děti, junioři, dospělí. Celý program je divácky velmi atraktivní díky odlišnosti jednotlivých disciplín: sóla, dua, malé skupiny, velké formace.

Pořadatelem je Taneční klub BEETHOVEN DC Chomutov - úřadující mistřiI ČR, kteří zde budou mít zástup ve všech disciplínách.

Přijďte povzbudit českou reprezentaci, která patři již několik let mezi světovou špičku.


Taneční horečka / DANCE FEVER 2014 od ČTVRTKA 19. 6. do NEDĚLE 22. 6. - každý den od 10 do 21 hod. /

www.dancefever.cz

FACEBOOK - BEETHOVEN DC DANCE FEVER

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru