Most - Nejvtipnější momentka vašeho kočičího miláčka - to je téma soutěže, kterou do konce měsíce pořádá mostecká společnost Keramost. Podělte se s ostatními milovníky koček o nejvtipnější fotografii vaší kočičí ratolesti a vyhrajte pro něj stelivo na rok zdarma. Jak na to?

O výhercích tentokrát rozhodnou fanoušci Keramostu! "Nejvtipnějších 30 fotografií umístíme na náš facebook a svými hlasy rozhodnete o vítězích," uvedla Jitka Vernerová se společnosti Keramost.

Fotografie zasílejte do 30. června 2014 společně se jménem, příjmením a městem, ze kterého pocházíte elektronicky na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  (do předmětu e-mailu uveďte Fotosoutěž) nebo poštou na adresu KERAMOST, a. s., Žatecká 1899/25, 434 30 Most a obálku označte heslem Fotosoutěž. Pokud žádáte o vrácení fotografií, přiložte prosím ofrankovanou obálku.

Hlasovat o nejlepší fotografie můžete od 3. do 13. července 2014 na www.facebook.com/steliva.cz

Výherci fotosoutěže obdrží steliva zn. Benko Plus a Mikeš Premium.
1. místo: 200 kg steliva + dárek
2. místo: 150 kg steliva + dárek
3. místo: 100 kg steliva + dárek


Nedílnou součástí fotosoutěže jsou „Všeobecná pravidla soutěží"

Všeobecná pravidla soutěží


Organizátorem soutěže je společnost KERAMOST, a.s., zastoupená portálem www.steliva.cz
a www.facebook.com/steliva.cz. Vyhlašovatelem soutěže je KERAMOST, a.s. a agentura JV Press – Jan Vraný, IČ: 01261487 zastoupený portálem www.e-mostecko.cz, www.e-teplicko.cz, www.e-chomutovsko.cz
a jejich facebookové stránky. Účastníkem soutěže může být pouze uživatel těchto portálů z České republiky, který správně odpoví na soutěžní otázky/vloží fotografie a uvede požadované kontaktní údaje.

                                              

Soutěže a fotosoutěže:

  • Účastník fotosoutěže prohlašuje, že fotografii pořídil sám, či má písemné povolení autora k jejímu šíření. Prohlašuje také, že případné osoby zachycené na snímku souhlasí s jeho zveřejněním na portálu www.steliva.cz a www.facebook.com/steliva.cz. V opačném případě se účastník vystavuje riziku spojenému s porušováním autorských práv pravého vlastníka fotografie se všemi možnými právními následky!
  • Fotografie vkládejte ve formátu JPG a v maximální velikosti 500kB / obrázek.
  • Z fotosoutěže budou vyřazeny fotografie a videa, které nesouvisí s tématem soutěže nebo které budou obsahovat neetický obsah.
  • Všechny fotografie a videa zaslané do fotosoutěže se po jejím ukončení stávají majetkem organizátora společnosti KERAMOST, a.s., který si vyhrazuje právo s nimi nakládat dle vlastního uvážení a použít je ke svým účelům bez dalšího souhlasu účastníka fotosoutěže. Zasláním fotografie poskytuje účastník soutěže organizátorovi právo využívat fotografii všemi zákonem dovolenými způsoby užití. Pokud žádáte o vrácení fotografie, která byla zaslána v obálce, přiložte prosím ofrankovanou obálku.
  • Vyhodnocení fotosoutěží zajišťuje tříčlenná komise administrátorů portálů www.steliva.cz
    a www.facebook.com/steliva.cz. Fotografie jsou hodnoceny podle dodržení tématiky soutěže, kvality
    a originality, případně s přihlédnutím k počtu hlasů od dalších uživatelů výše uvedených portálů.

Vyloučeni ze soutěže jsou všichni zaměstnanci společnosti KERAMOST, a.s nebo zaměstnanci smluvního partnera vyhlašovatele soutěže. Ze soutěže budou vyloučeni účastníci, kteří nesplní požadované podmínky soutěže - neodpoví správně na všechny otázky, neuvedou požadované kontaktní údaje, neudělí souhlas se zpracováním osobních údajů.

Účast v soutěži je dobrovolná. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo nahradit deklarované výhry výhrami obdobného typu a obdobné hodnoty. Vyhlašovatel má právo po předchozím upozornění měnit pravidla soutěže včetně doby její platnosti či soutěž ukončit.

Za výhru nelze obdržet finanční náhradu. Výhry není možné vymáhat právní cestou.


Souhlas se zpracováním osobních údajů

Odesláním odpovědí do soutěže zároveň stvrzuji, že souhlasím se zařazením, správou, zpracováním
a uchováním mnou poskytnutých osobních údajů společností KERAMOST, a.s. v souladu s podmínkami uvedenými v zákoně č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů v platném znění.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru