Málkov – Jak jsme vás před pár hodinami informovali, na silnici 1/13 mezi Černovicemi a Málkovem došlo k další vážné dopravní nehodě (článek najdete zde). Osobní automobil Škoda Octavia, jedoucí ve směru na Karlovy Vary, zde narazil do stromu. Jako pravděpodobnou příčinu nehody policisté předběžně uvádějí nepřiměřenou rychlost.

nehoda176Vrtulník letěl na Lochotín

Bohužel, ani tentokrát se nehoda neobešla bez vážnějších zranění. Devětadvacetiletého řidiče odvezli záchranáři do chomutovské nemocnice, jeho osmapadesátiletý spolujezdec byl letecky transportován na Traumacentrum plzeňské nemocnice. „Mladší z obou mužů utrpěl středně těžká zranění dolních končetin, zranění staršího muže lze charakterizovat jako těžká," říká mluvčí ústecké záchranky Pavel Šebesta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru