Chomutovsko – Zhodnocením uplynulé topné sezony a dokončením přípravy letošních odstávek se zabývali manažeři provozních jednotek ČEZ Teplárenská. Jak se shodli, topná sezona měla standardní průběh a byla jednou z nejteplejších za posledních sedm let. Její definitivní konec nastal 20. května, nyní přicházejí na řadu letní odstávky teplé vody.

odstávka146Nejdéle v Kadani a Klášterci

Přípravy na plánované odstávky probíhají ve všech lokalitách ČEZu, někde, jako například v Ústí nad Labem, již dokonce začaly. Veškeré plánované aktivity označil manažer provozní jednotky Chomutov Libor Vízek za standardní programy dlouhodobého charakteru k udržení spolehlivosti dodávek tepla.

„Půjde o diagnostické práce nutné k doplnění informací o stupni opotřebení zařízení, ke kterému mohlo dojít během jeho provozu v průběhu topné sezony, a případné výměny opotřebovaného a dožitého zařízení. Pokud během těchto revizí narazíme na nějaký problém, zjednáme pochopitelně nápravu," podotýká Vízek s tím, že například horkovod z Elektrárny Tušimice do Kadaně se dočká výměny několika kulových ventilů na odvzdušnění a vypouštění a také sejmutí, ověření a opětné nasazení průtokoměrů na měření dodaného tepla do města.

Jednotlivé termíny

Chomutov

24. - 26. 7. - Chomutov střed města – Nemocnice, Chomutov vrchní část – VS Č. Vrch, Alešova, Kadaňská, 2x RD, Bezručova, Jiráskova, Havlíčková, Kostnická, Lužická, 7 ZŠ, Cihlářská, Merkur, Heyrovského, Jiráskova 4597, MEI, 2x RD, Provozní jednotka CV, HUŽ, Odborná škola, ISŠ Energetická, sídliště Březenecká – Kamenná, sídliště Zahradní – Písečná

24. - 27. 7. - Zadní Vinohrady – Stromovka, Přemyslova 3757, Gymnázium, Mostecká, T. ze Štítného, V Nezvala, Zimní + Letní stadion, Relax Centrum, Kulturní a spol. středisko

24. – 28.7. - Vrchlického, Moravská, ČD Zastávka, ČS Shell, RD Jošt Cihlářská

Jirkov

24. – 27. 7. - Jirkov Vinařice I., Jirkov Vinařice II., Jirkov střed

Kadaň

21. - 29. 6. - Celé město + celé areály TUFLOR, ETU I a DNT

Klášterec nad Ohří

12. - 25. 7. - Celé město

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru