Málkov / Zelená – O ranním neštěstí u obce Málkov – Zelená jsme vás informovali zde. Nehoda si bohužel vyžádala jeden lidský život, o druhý bojují v současné době lékaři v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem.

nehoda136Transit vs. Volvo vs. Felicia

Jak se celá nehoda seběhla? Co bylo příčinou? Okolnosti jsou zatím v šetření policie, podle dosavadních policejních poznatků, výpovědí svědků a účastníků nehody to bohužel nejvíce odnesl ten nejméně vinný. Do bouračky byla zapojena čtyři vozidla. Nákladní automobil Volvo (řidič – 62 let, Janov u Litvínova) a za ním jedoucí Škoda Felicia (61 let, Praha), obě auta jela ve směru na Karlovy Vary, a v protisměru dodávka Ford Transit (48 let, Vejprty) a za ní Peugeot 306 (42 let, Klášterec nad Ohří). „V kritický okamžik dodávka z dosud nezjištěných příčin vybočila do protisměrného pruhu a svezla se nákladnímu automobilu po celém boku. Poté následoval ještě čelní náraz do škodovky," popisuje situaci policejní mluvčí Marie Pivková.

Posádka škodovky dopadla špatně

Řidič peugeotu dle svých slov viděl v tuto chvíli pouze bílý dým a stočil své auto do příkopu. V příkopu (na druhé straně) skončila po nárazu i Felicia a dodávka. Bohužel, jednašedesátiletý řidič škodovky zůstal zaklíněný za volantem, jeho spolujezdec (34 let, Praha) zemřel na místě.

Okamžitá operace

Šoféra Felicie dostali z auta až zasahující hasiči. Vzhledem k charakteru utrpěných zranění byl posléze letecky transportován do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. „Muž utrpěl závažná mnohačetná poranění, která si vyžádala okamžité operační řešení," uvádí mluvčí krajské zdravotní Jiří Vondra. „Po operaci bude muž umístěn na ARO," dodává ještě mluvčí.

V současné době je provoz na silnici u Zelené stále řízen dopravními policisty.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru