Chomutovsko – Rychlíky na trati Plzeň – Most, jedoucí přes Chomutov, nejsou v provozu ode dneška a výluka potrvá až do pondělí, 16. června do půlnoci. Od dnešních osmi hodin do pátečních 17 hodin nebudou jezdit také osobní a spěšné vlaky mezi Žatcem a Březnem u Chomutova (trasa Lužná u Rakovníka – Chomutov a zpět), a nakonec, vlak nevyjede o víkendu (v jiné dny nejezdí) ani do horských Veprt. Ve všech uvedených případech nahradí železnici autobusy.

regio116

Podívejte se na podrobnosti

Přesné podrobnosti a informace o jednotlivých odjezdových a dojezdových časech a nástupních místech najdete na tomto odkazu. Důvodem plánovaných výluk je údržba a oprava kolejí na trati, v případě vejprtské „odstávky" je to oprava mostu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru