Chomutov – Ve dnech 9. - 11. června, tedy od zítřka do středy, bude Správa železničních a dopravních cest provádět dlouho očekávanou opravu železničního přejezdu na Spořické ulici (u Ferony). Rekonstrukce přinese změnu pro řidiče i městskou hromadnou dopravu.

prejezd86

Sledujte dopravní značení

„Značená objížďka pro automobilovou dopravu bude vedena po trase Spořická – spojka mezi Spořickou a Beethovenovou ulicí – Beethovenova – Pražská (Jihozápadní obchvat). Řidiči by měli sledovat aktuální dopravní značení," vysvětluje chomutovská tisková mluvčí Šárka Schönová.

Vystoupit, přeběhnout, nastoupit

Přes koleje neprojede ani městská hromadná doprava. Cestující linky číslo 7 se tak musí připravit na následující scénář. Autobus zastaví před přejezdem, pasažéři vystoupí, pěšmo přecupitají přes přejezd a tam nastoupí do dalšího busu, který bude pokračovat po určené trase.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru